Полезные аксессуары для уборки бассейна



Полезные аксессуары для уборки бассейна

Прибирання басейну - обов'язковий, але не найприємніший ритуал. Для того, щоб зробити цей захід простішим і швидшим, можна використовувати різні аксесуари.

Спеціальні девайси створені для різних завдань, пов'язаних з доглядом за басейном: з їх допомогою ви можете зібрати сміття, очистити поверхню чаші і дно від водоростей і багато іншого.

Розглянемо основні аксесуари для збирання в басейні:

  • Сачок незамінний для збору великого сміття на кшталт листя та гілок, що впали з дерев, водоростей та піни, що з'являється при використанні хімічних засобів для очищення води. Сачок є каркасом, на який натягнута сітка. Також сачок може використовуватися для дна – для цього потрібна модель із спеціальним донним мішком.
  • Щітка для очищення стінок використовується не тільки для видалення забруднень з поверхні чаші, але й для збирання дрібного сміття. Існують щітки для очищення стін та кутів басейну. Також їх розрізняють за наявністю виходів для підключення шланга та штанги. Що стосується матеріалу, з якого виготовлені щітки, вони бувають пластикові, металеві та синтетичні.
  • Шланги та телескопічні штанги для ручних пилососів – ці аксесуари дозволяють виконати максимально якісне очищення басейну, а штанги також можуть бути комплектуючими для щіток і сачків.

Аксесуари для догляду за басейном продаються як окремо, так і набори. Найчастіше в комплект входить кілька пристроїв, але при необхідності ви завжди можете замовити той чи інший інвентар додатково.

Наприклад, у нас ви можете придбати найпростіший збиральний набір, до якого входять 4 предмети: щітка для дна під пилосос, пластикова щітка для стін, поверхневий сачок без ручки і термометр.

Наші менеджери завжди готові надати вам детальну консультацію та допомогти з вибором аксесуарів для догляду за басейном.